Cu privirea in pamant, ferita de toti, educatoarea a tacut! La fel a facut si sotul ei, dar la capataiul propriului copil, ucis cu sange rece.

Anchetatorii au reusit sa refaca filmul intregii intamplari macabre. Mama si-a luat fiica de la gradinitia, apoi a dus-o acasa, unde era si strabunica ei. Cu putin timp inainte de ora 17, cand ar fi urmat sa ajunga la bazinul de inot, i-a spus copilei ca-i va face baie.

Apoi, fara sa-si explice gestul a ucis-o, a marturisit ea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Sase ore a stat, incuiata in baie, langa cadavrul fetitei de 4 ani. Educatoarea a incercat apoi sa se sinucida, dar cand si-a revenit din starea de inconstienta si a realizat ce a facut, a sunat la 112. Pentru ca era baricadata in incapere, oamenii legii au fost nevoiti sa sparga usa. Dureros e ca, la un moment dat, tatal a fost in casa, dar nu a banuit nimic.

Se pare ca certurile cu sotul ar fi impins-o la gestul extrem. Totusi, niciunul dintre cunoscuti nu intelege cum a putut face asa ceva. Era o mama model si o educatoare de exceptie, care nu a dat nimic de banuit, vreme de 15 ani.
Femeia a fost arestata pentru urmatoarele 30 de zile. Anchetatorii urmeaza sa afle daca a avut discernamat si daca era sub influenta drogurilor cand, spune ea, si-a ucis propria fiica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si