Situație cu adevărat halucinantă la un supermarket din Capitală! O bunică și nepotul ei în vârstă de 5 ani au ajuns în stare gravă la spital după o ieșire la cumpărături.

În momentul în care au atins cărucioarele de cumpărături, femeia și copilul au fost curentați.

Citește și: Acestea sunt legumele și fructele care rețin cele mai multe pesticide. Mare pericol pentru sănătate

femeie curentata, bunica, nepot, carut cumparaturi

Femeia s-a speriat de moarte.

[Sursa foto: Unsplash]

O ieșire la cumpărături le-ar fi putut fi fatală

„A venit urlând, plângând foarte tare, ca s-a curentat! Cât am fost constientă, câteva secunde, acolo pe bara aia. Atunci mi-am văzut moartea cu ochii. Şi de faţă cu nepotul, atunci am zis că mor conştientă. Doar Dumnezeu…nu ştiu, nu mai ştiu”, a povestit Ana Bălan, bunica băieţelului, notează observatornews.ro.

Femeia a ajuns la spital, unde a trecut prin mai multe investigații. Diagnosticul a fost clar: contact cu arc electric.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„A simţit cum trece curentul prin corpul dânsei. S-a făcut electrocardiogramă şi tot ce presupune investigaţia din camera de gardă şi, având în vedere contextul, electrocuţia povestită de dânsa, a fost trimisă la neurologie şi cardiologie pentru o monitorizare mai amănunţită”, a declarat Andrei Stăncioiu, director medical Spitalul de Arşi.

Angajații magazinul spun că de vină ar fi un cablu electric care nu era izolat corespunzător, însă încă cercetează situația. 

„Este un cablu electric, într-adevăr, care alimentează iluminatul pentru acest padock! Încercăm să depistăm care e problema. Nici noi nu ştim momentan ce se întâmplă!”, recunosc angajaţii.

După ce cazul a apărut în presă, pe fir au intrat și oamenii legii

„Din discuțiile purtate cu angajații magazinului, a rezultat că pe cele două bare metalice ar exista un cablu izolat necorespunzător. Cercetările sunt continuate de către Secția 5 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a declarat purtătorul de cuvânt Crina Eşanu.

Citește și: Imagini cumplite cu ultimele momente din viața lui Flavius, tânărul înghițit de apele râului Olt: „Nu se mai vede. Duceți-vă, că se îneacă!”. Apropiații acuză că băiatul a fost lăsat să moară

femeie curentata, bunica, nepot, carut cumparaturi

Poliția s-a autosesizat. 

[Sursa foto: Pexels]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si