Se desfășoară percheziții de amploare în Brăila, unde, în urmă cu o săptămână, o doctoriță stomatolog, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită moartă în propriul cabinet. 

Autoritățile au un suspect și au descins percheziții la mama și soacra acestuia. Cea care i-a dat viață și fiica lui fac mărturii șocante și îl consideră nevinovat.

Percheziții de amploare în Brăila, la mama și soacra suspectului în cazul morții Marinei, medic stomatolog

Autoritățile continuă ancheta în cazul Marinei, medicul stomatolog găsit fără suflare în propriul cabinet din Brăila, în urmă cu câteva zile. 

Marina, doctorița găsită fără suflare în cabinet

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Principalul suspect în cazul morții Marinei a fost reținut la patru zile de la tragedie. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani, care a mai avut antecedente cu poliția. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere intrând și ieșind din cabinetul stomatologic. Acesta neagă acuzațiile care îi sunt aduse.

Și familia suspectului neagă legătura dintre acesta și crima odioasă. Mama bărbatului nu crede că fiul său ar fi capabil de o asemenea oroare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

“Mi-au arestat băiatul! Nu cred ca el a făcut-o”, a declarat mama suspectului, potrivit infobraila.ro.

De aceeași părere este și fiica suspectului, care a mărturisit că tatăl ei a fost la cabinet în ziua tragediei pentru a-și scoate o măsea.

Citește și: VIDEO Ea este femeia, medic stomatolog, găsită fără suflare în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră

Marina, suspectul în cazul crimei și fiica acestuia

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

„Este o înscenare, este plătit cu bani grei. Cred că și organele de poliție română, și domnii procurori și toți oamenii care îl învinovățesc pe tatăl meu... Nu este nimic adevărat din toate cele spuse. Este o minciună, este o înscenare. A venit doar să-și scoată măseaua în ziua aia”, a declarat fiica suspectului pentru Știrile Kanal D. Citește AICI articolul.

Citeste si: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

În vederea soluționării cazului, autoritățile au realizat mai multe percheziții la mama și soacra suspectului. Anchetatorii caută arma crimei care pare a fi un cuțit, potrivit rezultatelor necropsiei. De asemenea, autoritățile își doresc să găsească hainele bărbatului din ziua tragediei.

Anchetatorii au declarat că suspectul a încercat să inducă în eroare autoritățile. Acesta a mers pe mai multe străzi din Brăila, ar fi ajuns la Galați și ar fi purtat mai multe haine în aceeași zi. Bărbatul a fost observat intrând în cabinet, pe care l-a părăsit 33 de secunde mai târziu, iar câteva minute mai târziu a fost surprins întorcându-se la locul ororii, probabil, pentru a încuia ușa.

Trebuie menționat că rezultatele necropsiei au indicat că Marina a murit în 30 de secunde, în chinuri groaznice din cauza loviturilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si