În urmă cu o săptămână, Cristian a fost bătut cu bestialitate de o gașcă de tineri. Adolescentul în vârstă de 18 ani se întorcea spre casă, de la o petrecere, iar pe Pietonalul Transilvaniei a fost atacat din senin, potrivit informațiilor transmise de botosaninews.ro.

Părinții lui Cristian se aflau în străinătate la momentul tragediei. Aceștia au venit într-un suflet acasă, unde și-au văzut copilul măcelărit. Mama adolescentului a făcut mărturii terifiante despre momentele teribile prin care a trecut acesta.

Citește și: ”A fost un soț și un tată uimitor”. Un bărbat și-a ucis cei trei copii, după care și-a pus capăt zilelor. Scena macabră a fost descoperită chiar de soție

Cristian a fost bătut pe stradă, de o gașcă de tineri

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, în zona Pietonalul Transilvaniei din Botoșani. Cristian, un adolescent în vârstă de 18 ani, se îndrepta spre casă, singur, de la o petrecere. O gașcă formată din 16 tineri s-ar fi apropiat de adolescent, i-ar fi cerut bani, iar cum Cristian nu avea, a început să îl lovească. Cristian a ajuns la spital, fiind bătut cu bestialitate de tinerii care l-au atacat pe stradă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Mama lui Cristian a povestit momentele terifiante prin care fiul său a trecut. Adolescentul a ajuns la spital și a fost supus unor intervenții. Femeia a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că acei tineri i-au măcelărit copilul.

"Mi-au măcelărit copilul, mi l-au distrus... Noi ne pregăteam pentru clasa a XIII-a, nu să umblăm prin spitale. Nu am cuvinte... Noi nu am aflat atunci seara.

Soțul are probleme de sănătate, eram plecați din țară, ne-a anunțat a doua zi. Am venit abia luni dimineață, am fi mâncat pământul să ajungem acasă, dar nu am avut zbor. Luni dimineață, când am aterizat, am primit un mesaj. Cristi este major, este în sala de intervenții, a semnat pentru intervenție(...) Nu e posibil. Nici un om al străzii nu merită, nici un animal, nici un câine, să-l bați cu o așa bestialiatate, dar nu un copil la cămași și cravată, care se întorcea de la o petrecere", a mărturisit mama lui Cristian.

Citește și: Ea este profesoara de matematică ucisă în atacul sângeros dintr-un liceu din SUA. Cristina Irimie era membră a comunității românești din Atlanta: ”Lasă în urmă un vid greu de înlocuit”

Autortitățile din botoșani au reșit să identifice 11 tineri din gașca care l-a bătut pe Cristian. Toți sunt minori, iar trei dintre aceștia și-au recunoscut faptele. Părinții celor 11 tineri ar fi fost sancționați cu o amendă de peste 5.000 de lei. Procurorii urmează să stabilească dacă aceștia vor fi sau nu reținuți.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

"Au fost observați la fața locului 16 minori care au participat într-un fel sau altul la acel incident. Din cei 16, 11 au fost identificați, iar trei dintre aceștia au calitatea de suspect. Au fost audiați în data de 04.09 la DGASPC, conform procedurii de lucru cu minorii și au recunoscut faptele, iar în data de 12.09 vor fi prezentați la Medicină Legală pentru a se stabili dacă au avut discernământ și se va urma cursul procesual pentru a se stabili dacă se impune o măsură mai aspră", a declarat șeful IPJ Botoșani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si