Close sidebar
Close sidebar

"Mi-au spus că sunt prea dezbrăcată". Unei sportive i s-a atras atenția în avion să mai pună ceva pe ea

O sportivă de performanță s-a declarat revoltată pe rețelele de socializare și a depus chiar o plângere oficială împotriva unei linii aeriene după ce i s-a atras atenția în timpul unui zbor că este prea dezbrăcată și că ar face bine să se îmbrace înainte ca avionul să decoleze.

Sorin Negru,

"Mi-au spus că sunt prea dezbrăcată"

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fosta atletă Maggi Thorne a povestit că o însoțitoare de bord de la compania aeriană Southwest Airlines i-a criticat ținuta și i-a cerut să se îmbrace mai decent.

Citește și: Directoare de grădiniță, concediată pentru activitatea clandestină de pe internet. "Așa își finanțează viața de lux"

Thorne a spus că însoțitoarea de bord i-a reproșat că este îmbrăcată „prea revelator și nepotrivit”, potrivit Insider.com.

Maggi Thorne, în ținuta sportivă din avion

[Sursa foto: Twitter]

Thorne a făcut public incidentul pe Twitter, iar compania aeriană i-a spus ulterior că a fost depusă o plângere oficială în numele ei și împotriva angajaților care i-au creat neplăceri.

Maggi Thorne s-a îmbarcat în zborul Southwest Airlines purtând pantaloni de jogging Nike și un crop top cu care merge la sala de sport.

Thorne, care a concurat de șapte ori la „American Ninja Warrior”, a declarat pentru Insider că pentru ea, ținuta era departe de a fi nepotrivită.

Maggi Thorne, la sala de sport

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

În clipa în care o însoțitoare de bord i-a spus că ceea ce purta ea este prea decoltat și lasă să se vadă prea multă piele, vedeta a răspuns că este „în stare de șoc”.

După incident, Thorne a postat despre interacțiunea pe Twitter, unde postarea ei a câștigat peste 20.000 de vizualizări.

Mai târziu, sportiva a precizat că linia aeriană i-a cerut scuze și i-a spus că a depus o plângere în numele ei.

Cum s-a produs incidentul de la bord-ul avionului

Maggi Thorne zbura spre Nashville când o însoțitoarea de bord a abordat-o și i-a spus că ținuta ei – pantaloni atletici cu talie înaltă și un crop top – este „nepotrivită” și i-a cerut lui Thorne să se acopere.

„Ea a venit și m-a întrebat despre ținuta mea și a spus că a considerat că este prea revelatoare și nu este potrivită pentru compania aeriană”, a spus Thorne.

„A fost incredibil de jenant”, a adăugat ea.

Thorne a spus că nu i s-a părut că însoțitaorea de bord are dreptate și a refuzat cererea ei de a se îmbrăca suplimentar.

Maggi Thorne a concurat de șapte ori la „American Ninja Warrior”

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Thorne a spus că știe că Southwest Airlines nu are o politică formală de îmbrăcăminte cu privire la ceea ce pot și nu pot purta pasagerii.

Regulamentul de zbor al Southwest Airlines prevede doar că „purtarea de haine lascive, obscene sau vădit ofensatoare” nu este permisă.

Nu era cazul, însă, în cazul sportivei, cel puțin după părerea sutelor de comentarii la postarea ei.

 

Fosta atletă Maggi Thorne, pusă la colț de însoțitoarea de zbor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI