Yamato Tanooka a fost gasit in viata si in siguranta intr-un adapost militar, la aproape 5 kilometri departare de unde fusese lasat singur de parinti, scrie Daily Mail.

Cand a fost gasit de salvatori, baiatul nu a plans si a marturisit ca ii este foame. A fost transportat la spital cu un elicopter si, in afara de faptul ca era epuizat si deshidratat, micutul era perfect sanatos.



De la locul de unde a fost abandonat, baiatul a mers pe jos, prin padurea plina de ursi, aproape 5 kilometri pana cand a ajuns la un adapost militar. Acolo a gasit doua saltele si a dormit intre ele, la 7 grade Celsius. A supravietuit 6 zile in padure dormind in acel adapost si a baut apa de la un robinet de langa cladire.

Cand l-a gasit, tatal lui i-a spus ca ii pare foarte rau pentru durerea pe care i-a cauzat-o. Acum, parintii sunt cercetati pentru neglijenta.

Sambata trecuta, baiatul a fost lasat singur la marginea padurii deoarece era neascultator. Dupa cateva momente, parintii s-au intors sa il ia, dar baiatul disparuse.  

Soldatul care l-a gasit l-a intrebat daca el este Yamato Tanooka, iar baiatul a raspuns ca da.
Apoi i-a spus ca ii este foame, iar salvatorul i-a dat niste orez, paine si apa. Baiatul nu a plans deloc.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si