Patricia și-a luat inima în dinți și l-a provoacat pe Claudiu, noul concurent din "Casa Iubirii" la un joc rapid, să vadă câte știu unul despre altul.

Citește și: Comportamentul lui Laurențiu îi dă de gândit Biancăi. Acesta este acuzat că încă o mai caută, deși lasă de înțeles că nu o mai vrea

"Vreau sa spun cateva chestii pe care le stiu despre tine, iar tu spui ce stii despre mine.

Stiu ca ai 23 de ani, esti din Vaslui, esti zodia leu, esti nascut pe 18 august", i-a spus fata.

Citește și: George și Larisa au dezvăluit motivul pentru care nu vor să formeze un cuplu. Ce spun ceilalți concurenți?

Se pare ca Patricia a fost extrem de atenta la tot ceea ce a povestit Claudiu. Nu același lucru se poate spune despre Claudiu, care s-a blocat la testul de cunoaștere reciprocă.

"Mi se pare superficial"

Bianca a spus că i se pare incorect că a ales-o pe Patricia fără să știe nimic despre ea.

"Eu am discutat cu Caudiu, dar nu a fost niciun moment în care să mă întrebe lucruri despre mine, am discutat numai despre el. Mi se pare cumva superficial să alegi o fată din casă, să vrei să o cunoști, dar să nu știi nimic despre ea", a completat Patricia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Noul concurent, Claudiu, racolat în "haita" băieților din "Casa Iubirii"

Băieții i-au luat apărarea lui Claudiu. "Băiatul ăsta are emoții, el abia a început, are doar trei zile în casă, nu putea să țină minte atâtea lucruri".

Patricia nu acceptă scuzele invocate de "haita" băieților: Tu când începi să vorbești cu o fată, nu o întrebi câți ani are, de unde e?

Radu: Ai vrut să-l refuzi și ai găsit motive, nu ai vrut să-l refuzi fără motive.

Patricia: "Eu vrea să cunosc oameni care sunt cu adevărat interesați de mine"

Fetele sunt deranjate de faptul că Patricia și Claudiu au stat de vorbă în urmă cu o zi și el nu a întrebat-o nimic despre ea, ci a vorbit doar despre sine. 

Patricia spune că vrea să cunoască doar oameni care sunt interesați cu adevărat de persoana ei și să a rămas fără cuvinte în fața discursului pe care îl aude de la Claudiu:

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Eu nu am avut niciun interes de a te cunoaște mai profund. M-am axat mai mult pe mine, pe întrebări pe care mi le-ai pus tu, dar ulterior nu m-am axat și pe tine să te cunosc cu adevărat. Sunt de acord cu tine cu asta.

Am dat dovadă de atenție și egocentrism asupra mea și e posibil să-ți fi pierdut interesul față de mine", a spus cu cinism și nonșalanță Claudiu.

Băiatul spune că nu și-a schimbat topul preferințelor după ultimele experiențe, însă cu Mihaela nu vrea să încerce o cunoștere pentru că este într-o relație cu Robert.

Patricia a făcut deja un pas în spate în posibila relație cu noul concurent, rămâne de văzut către cine se va îndrepta acesta. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si