Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:
Doritorii vor putea savura preparate pe bază de semințe și cereale
„Suntem într-una dintre cele mai frumoase cafenele din București, unde ne putem savura micul de jun într-un spațiu astronomic. Avem aici mai multe preparate, dar cel mai bine o las pe Renata să ne vorbească despre fiecare. Ce ne-ai pregătit aici?”
Renata ZĂiceanu, antreprenor: „Am pregătit mai multe preparate pe care le puteți găsi în cafeneaua noastră, atunci când doriți să aveți un mic dejun.”
Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Ce ne poți spune despre budinca de chia?”
Renata ZĂiceanu, antreprenor: „Budinca de chia este folosită în dietele echilibrate. Este foarte hrănitoare, bogată în fibre și ne ajută să ne începem dimineața în forță.”
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Ce alte variante de mic dejun mai avem aici?”
Renata ZĂiceanu, antreprenor: „Avem varianta de granola cu iaurt. Putem pune diferite tipuri de iaurt, cel fără grăsimi. Avem iaur dietetic, avem iaurt pe bază de soia. Fructele pe care le putem îmbina în diferite forme cu budinca de chia, cu granola sau chiar și cu această gofră.”
Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Cât costă un mic dejun la tine în cafenea?”
Renata ZĂiceanu, antreprenor: „Prețurile variază încep cu 20 la 22 și dn funcție de laptele pe care-l folosim în topping-urile pe care le mai avem, le putem adăuga și pot ajunge la 30-40 de lei.”
Larisa Rațiu, reporter Kanal D:
„La ce oră deschideți cafeneaua și dacă sunt oameni care vin dis-de-dimineață?”
Renata ZĂiceanu, antreprenor: „Deschidem la ora 09:00, iar în weekend la 09:30. Avem clienți imediat cum deschidem, pentru că oamenii vor prima pauză de la serviciu pentru o cafea bună.”