Close sidebar
Close sidebar

Michael Jackson ar fi împlinit 64 de ani. Ce mai fac copiii „Regelui Muzicii Pop”

„Regele Muzicii Pop”, Michael Jackson, ar fi împlinit astăzi 64 de ani. Iată ce mai fac copiii marelui cântăreț american de muzică pop!

Alina Raducu,

Michael Jackson ar fi implinit 64 de ani. Ce mai fac copiii „Regelui Muzicii Pop”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Renumitul artist american, Michael Jackson a adus contribuții majore muzicii și dansului de-a lungul vieții sale. Marele artist a avut un imens succes comercial, fiind unul dintre cei mai controversați artiști din toate timpurile.

Michael, al şaptelea copil al familiei Jackson, Michael a păşit prima oară pe scenă când nici nu împlinise şase ani, alături de fraţii săi. Deşi era cel mai mic din trupă, a fost vocalistul principal. Din formația sa mai făceau parte Tito, Jermaine, Jackie și Marlon Jackson. 

În 1971, Michael şi-a început cariera solo, iar creațiile sale au revoluționat industria muzicii. Primul său album a fost lansat în 1971, intitulat “Got to Be There”, când încă era membru al formației la vremea respectivă.

Unul dintre cele mai de succes albume ale cântărețului este “Off the Wall”, lansat în 1979, de pe care face parte și hitul “Don’t Stop ‘Til You Get Enough”. Michael Jackson a murit în iunie 2009, în urma unei supradoze de medicamente.

Citeste si: O femeie din SUA susţine că este măritată cu fantoma lui Michael Jackson

Michael Jackson ar fi implinit 64 de ani.

Ce mai fac copiii „Regelui Muzicii Pop”

În anul 1982, Michael a lansat albumul “Thriller”, care a rămas cel mai bine vândut album al tuturor timpurilor. Acest album a rămas în top 10 Billboard 200 timp de 80 de săptămâni la rând, iar în 37 dintre acestea s-a clasat pe prima poziție. Albumul “Thriller” a obținut 12 nominalizări la premiile Grammy și opt victorii.

Mai mult, în 1985, Michael Jackson a colaborat cu alți artiști la single-ul “We Are The World”, o melodie caritabilă, având scopul de a combate sărăcia din Africa. 

Ce mai fac copiii lui Michael Jackson

În urma lui Michael Jackson au rămas Prince Michael Joseph Jackson (25), Paris-Michael Katherine Jackson (24) şi Prince Michael Jackson II (20). Primii doi copii ai săi au fost făcuţi cu o asistentă medicală, Debbie Rowe, iar mezinul cu o mamă-surogat.

Născut pe 21 februarie 2002, Blanket, pe numele său real Prince Michael Jackson II, ar fi singurul copil biologic al superstarului Michael Jackson și ultimul său moștenitor. 

Michael Jackson ar fi implinit 64 de ani. Ce mai fac copiii „Regelui Muzicii Pop”

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Blanket a fost conceput, ca și frații săi mai mari, prin inseminare artificială, folosindu-se materialul genetic al tatălui său. Însă, nici în zilele noastre nu s-a aflat cine este mama surogat, care i-a dat naștere lui Prince Michael Jackson II. 

Citeste si: Dr. Ion Alexie, medicul care l-a ingrijit pe Michael Jackson si l-a tratat și pe Mihai Neșu, sfaturi pentru lupta cu virusul mortal

Debbie Rowe a șocat în acea vreme(2003) opinia publică cu următoarea afirmaţie: „Copiii mei nu-mi spun mamă pentru că nu îi las eu. Sunt copiii lui Michael. Nu că nu ar fi şi ai mei, dar i-am făcut special pentru el. Sunt oameni care merită să devină părinţi, iar el e unul dintre ei. Trebuia să-l răsplătesc cumva şi acesta a fost darul meu“.

Însă, după ce s-a retras de tot din viaţa celor mici, ea a fost cu ideea ca feţele lor să fie acoperite la fiecare apariţie publică, pentru a nu fi recunoscuţi.

Cei trei copii au avut parte de o copilărie idilică la moşia marelui artist, Neverland, unde exista un parc de distracţii, un cinema şi o grădină zoologică şi au moştenit aproape jumătate din averea starului, primind de asemenea un buget anual de 8 milioane de dolari. 

Copiii lui Michael Jackson poartă și în prezent în coliere speciale, cenuşa rămasă după incinerarea cântprețului pop în 2009, arată surse citate de contactmusic.net, conform Mediafax.

Prince Michael (25 de ani), Paris (24 de ani) şi Prince Michael Jackson II (Blanket, 20 ani) ar purta cenușa tatălui lor încastrată în bijuteriile care au forma unor inimi sfărâmate.

Citeste si: Lashawn Daniels, care a compus pentru Whitney Houston, Michael Jackson şi Destiny's Child, a murit la vârsta de 41 de ani

Michael Jackson ar fi implinit 64 de ani. Ce mai fac copiii „Regelui Muzicii Pop”

Deși au trecut mai bine de 12 ani de când tatăl lor s-a stins din viață, cei trei frați au rămas uniți, iar dovadă sunt chiar imaginile surprinse în urmă cu câteva luni la un spectacol din New York.

„Regele Muzicii Pop” ar fi implinit 64 de ani pe 29 august 2022

Chiar dacă a avut o carieră muzicală de succes, viața lui Michael Jackson nu a fost una ușoară. În copilărie, regretatul artist a fost abuzat psihic și fizic de către tatăl său, Joseph Jackson, de la care nu a primit niciodată afecțiune.

Mai mult, „Regele muzicii pop” povestea, în interviuri mai vechi, că era obligat de tatăl său să urce pe scenă și să-și execute numărul. 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Astfel, după ce termina de studiat și își făcea temele, Michael Jackson mergea la studio, acolo unde înregistra melodii alături de The Jackson 5. Joseph Jackson își dorea foarte mult ca trupa să aibă succes, așa că punea munca pe primul loc. Acesta chiar își agresa fizic copiii atunci când făceau greșeli.

Michael Jackson ar fi implinit 64 de ani. Ce mai fac copiii „Regelui Muzicii Pop”

De asemenea, bărbatul obișnuia să folosească o curea pentru a le aplica “corecții” copiilor, motiv pentru care Michael Jackson a ajuns să se teamă foarte tare de el. Cântărețului îi era rău atunci când părintele său se afla prin preajmă. În cele din urmă, artistul și-a iertat tatăl.

Citeste si: Un interviu în care Michael Jackson vorbește despre pedofilie a fost difuzat la 10 ani de la moartea artistului! "Și Iisus a iubit copiii"

“Unii îi pot spune că era un disciplinar strict sau ceva de genul ăsta, dar era foarte strict. Era foarte dur. Doar o privire te speria… Dar îl iert…, mărturisea Michael Jackson într-un interviu pentru Oprah Winfrey, în 1993.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care artistul îl folosea la domiciliu casomnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

Sicriul aurit în care se afla trupul starului pop a fost depus într-o criptă din Marele Mausoleu din Parcul Forest Lawn Memorial din California.

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI