Close sidebar
Close sidebar

Michael Schumacher primeste inca o lovitura dura, la scurt timp dupa ce a pierdut un membru drag din familie

Michael Schumacher primeste lovitura dupa lovitura. La sfarsitul lunii trecute, fostul campion mondial de Formula 1 l-a pierdut pe unchiul sau preferat, iar acum a mai primit o veste trista.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Michael Schumacher se lupta in continuare pentru a-si reveni dupa accidentul de schi. A primit insa o lovitura dura in urma cu o luna. Unchiul sau a murit rapus de cancer. Sotia lui a confirmat totul abia in urma cu cateva zile. 

Acum, echipa germana de pe formula 1 Mercedes a scos inscriptia “#KeepFightingMichael” (n.r. Continua sa lupti, Michael).  Fanii campionului au primit vestea revoltati. In scurt timp a venit si raspunsul echipei.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

“Aceasta a fost o initiativa inceputa la finalul anului 2016 pentru a incuraja oamenii, pornind de la spiritul de lupta legendar al lui Michael. Mercedes si familia lui Michael Schumacher va continua sa lucreze impreuna si sa se implice in mai multe activitati”, au precizat reprezentantii Mercedes pentru ziarul german Bild.

Michael Schumacher a suferit un accident de schi  in data de 29 decembrie 2013.

El s-a lovit grav la cap. A stat sase luni in coma, iar de atunci, starea lui s-a imbunatatit, dar mai e cale lunga pana sa isi revina complet.

Fostul director tehnic al celor de la Formula 1 Ferrari a declarat ca starea de sanatate a lui Michael Schumacher este mult mai buna si ca fostul pilot da semne incurajatoare de revenire.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI