Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Mick Jagger s-a logodit cu balerina Melanie Hamrick

Legenda muzicii rock, Mick Jagger se pregătește de nuntă. S-a logodit recent cu iubita lui mai mică cu 43 de ani. Cuplul este împreună de 9 ani și are un băiețel în vârstă de 6 ani.

Redactia Stirile Kanal D,

Mick Jagger s-a logodit cu balerina Melanie Hamrick

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Artistul Mick Jagger este din nou în prag de nuntă. Solistul are în palmares alte două logodne, dar acum pare mai hotărât ca niciodată. După 9 ani de relație este pregătit să spună „DA” iubitei sale, Melany, o fostă balerină profesionistă. Iubita artistului are 36 de ani, iar zvonurile despre căsătoria celor doi au luat naștere după ce tânăra a afișat la un eveniment monden un inel cu diamante purtat pe inelarul stâng.

Citește și: VIDEO: După 60 de ani, un bărbat şi-a cerut în căsătorie iubita din liceu, pe aeroport

Legendarul rocker și Melany s-au cunoscut la un concert 

Mick și Melany s-au cunoscut la un concert al artistului în Tokyo și sunt împreună din anul 2014. Doi ani mai târziu au devenit părinții unui băiețel. Este primul copil a lui Melany și cel de al nouălea al legendarului rocker.

Partenera lui Mick este cu 43 de ani mai mică decât el, însă diferența de vârstă nu pare să fie o problemă. Aceasta este una dintre cele mai longevive relații ale artistului recunoscut de-a lungul timpului pentru viața sentimentală foarte tumultoasă.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI