Șase copii și doi adulți au fost implicați, vineri după amiaza, într-un accident rutier în localitatea Verești din județul Suceava.

Citeste si: Doi copii au fost spulberați de o mașină în București, intenționat. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Potrivit presei locale, un microbuz s-a răsturnat pe raza localității Verești. În microbuz se aflau doi adulți și șase copii.

Operațiune de salvare la locul accidentului

Conform primelor informații oferite de sergent major Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, toți cei implicați în eveniment sunt conștienți și cooperanți.

Dintre cei implicați în accident cinci copii și cei un adult vor fi transportați la spital pentru investigații medicale suplimentare și tratament de specialitate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie la Botoșani. O femeie abia pensionată și-a pus capăt zilelor din cauza sărăciei

La fața locului intervin pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, trei ambulanțe SMURD (două tip B2 și TIM) cu sprijinul a patru ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

"Cei doi adulţi şi cinci copii vor fi transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare", a precizat sursa citată, potrivit  News Bucovina.

Un alt accident cu copii, în Capitală

Mai mulți copii și adulți se aflau vineri pe o străduță îngustă din Sectorul 2 al Capitalei, când o mașină a venit cu o viteză nu foarte mare și a intrat pur și simplu în grupul adunat pe marginea străzii. 

Conform informațiilor furnizate de către cei de la Brigada Rutieră polițiștii au efectuat cercetări la fața locului însă șoferul a fugit imediat după accident, fără încuviințarea polițiștilor sau a procurorului de caz. 

Bărbatul a fugit, însă doar după ce a abandonat mașina la o distanță mică de locul accidentului.  În urma impactului, cei doi minori în vârstă de 1 an, respectiv 4 ani, au fost transportați la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si