Un microbuz cu șapte persoane s-a răsturnat în această dimineață pe DJ 106, între localitățile Cornățel și Daia.

Citeste si: Au rămas fără acoperiș deasupra capului din cauza unui mesaj pe Facebook

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit publicației Turnul Sfatului.

Șoferul microbuzului, băut din zorii zilei

„Din primele cercetări rezultă faptul că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane, în care se aflau 6 pasageri adulți, pe un tronson în curbă la dreapta, spre municipiul Sibiu, un bărbat a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului de deplasare”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Citeste si: Accident rutier în Ilfov: O mașină s-a răsturnat. În urma impactului, 5 copii au ajuns la spital

În urma evenimentului a rezultat rănirea tuturor celor 7 ocupanți ai microbuzului. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pompierii militari sibieni s-au mobilizat cu următoarele forțe la locul intervenției: 3 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, ATPMV, autospecială descarcerare, autospecială de stingere, 2 echipaje SAJ.

Citeste si: Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier unde au fost implicate două autoturisme

Echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu doua victime, barbati ,de 45 și 65 ani .Ambele victime au prezentat politraumatisme prin accident rutier,suspiciune de fractura membru inferior la primul și traumatism de sold la al doilea.

Trafic dificil în condiții de ceață

În zonă s-a circulat îngreunat, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române  a informat de la primele ore ale dimineții că se circulă în condiții de  ceață  pe arterele rutiere din județele Sibiu, Alba, Bihor, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Harghita, precum si pe autostrăzile A1 Sibiu-Deva și A 10 Sebeș-Turda, care pe alocuri reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si