Close sidebar
Close sidebar

Microbuz cu români plecați la muncă implicat într-un accident grav în Olanda. Două persoane au murit

Doi muncitori români au murit miercuri dimineață într-un accident petrecut în Olanda, în timp ce se aflau în microbuzul cu care mergeau la muncă.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc în jurul ore 6:00 pe N240, în apropiere de Medemblik, în nordul Olandei. Șoferul microbuzului circula pe un drum cu prioritate și a fost lovit în plin de un autoturism condus de o tânără de 23 de ani care a venit de pe o șosea laterală fără să se asigure. Cei doi români care au murit, doi bărbați, au fost proiectați în afara mașinii în care călătoreau.

Citeste si: Trei decese provocate de coronavirus. Bilanţul a ajuns la 1.219

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Unul dintre muncitorii români a murit pe loc, al doilea a decedat la scurtă vreme după ce a fost transportat în stare gravă la spital. Cei doi aveau 44, respectiv 25 de ani.

Citeste si: Caz șocant într-un cămin studențesc: tânără găsită fără suflare

Potrivit stiridiaspora.ro, ceilalți șapte români și șoferița ceilalte mașini sunt în stare gravă la spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI