Close sidebar
Close sidebar

Microbuz plin cu pasageri a lovit un cap de pod și a căzut în apropierea unui râu. Pasagerii primesc îngrijiri în zăpadă! E prăpăd în Sibiu!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Traficul pe DN1, în zona localității sibiene Vestem a fost îngreunat joi din cauza unui accident cu mai multe victime.

Din primele informații, accidentul a fost soldat cu șapte victime, potrivit IPJ Sibiu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Accidentul s-a produs pe DN1, pe raza localitatii Veștem, pe sensul de mers către Sibiu. Sapte persoane sunt evaluate medical la fata locului", a declarat Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Mai multe ambulante, autospeciala de stingere cu apă și spumă și ambulanta de transport victime multiple a ISU Sibiu au fost mobilizate la fata locului.

Din imaginile furnizate de IPJ Sibiu reiese ca un microbuz a iesit in afara DN1 și a fost proiectat in apropierea raului, unde echipele de salvare intervin.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI