Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, la intersecţia străzilor Garibaldi şi 1 Decembrie din Cluj-Napoca între un microbuz al ISU si un autoturism.

Citeste si: Al doilea test de depistarea noului coronavirus al Angelei Merkel, negativ

Poliţia Judeţeană Cluj a transmis că din primele informaţii reiese că şoferul microbuzului ar fi pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având în funcţiune semnalele luminoase, astfel că s-a ciocnit cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Bonţida.

Citeste si: Mesajul dureros al unui medic oncolog: „Coronavirus e Satana, e ceva de pe altă lume”

Un microbuz în care se aflau persoane repatriate din Franţa s-a răsturnat la Cluj-Napoca

În urma accidentului, trei pasageri ai microbuzului au fost răniţi uşor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Şoferii au fost testaţi, stabilindu-se că nu au consumat alcool.

Citeste si: Scriitorul şi disidentul Paul Goma a murit la Paris din cauza Covid-19

Un microbuz în care se aflau persoane repatriate din Franţa s-a răsturnat la Cluj-Napoca

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a unei fetițe de 6 ani: "Arestați coronavirusul. Vreau să mă joc cu prietenii mei..."

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, microbuzul care s-a răsturnat aparţine ISU Maramureş şi transporta 14 persoane care s-ar fi întors din Franţa. Pasagerii care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale s-au întors la Sala Sporturilor pentru a fi preluaţi de alt mijloc de transport pentru a fi transportaţi către locaţiile de carantină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si