Close sidebar
Close sidebar

Un microbuz în care se aflau persoane repatriate din Franţa s-a răsturnat la Cluj-Napoca

Un microbuz al ISU Maramureş care transporta 14 persoane revenite din Franţa spre locurile de carantină s-a răsturnat, miercuri seară, la Cluj-Napoca, trei pasageri fiind răniţi uşor.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, la intersecţia străzilor Garibaldi şi 1 Decembrie din Cluj-Napoca între un microbuz al ISU si un autoturism.

Citeste si: Al doilea test de depistarea noului coronavirus al Angelei Merkel, negativ

Poliţia Judeţeană Cluj a transmis că din primele informaţii reiese că şoferul microbuzului ar fi pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având în funcţiune semnalele luminoase, astfel că s-a ciocnit cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Bonţida.

Citeste si: Mesajul dureros al unui medic oncolog: „Coronavirus e Satana, e ceva de pe altă lume”

Un microbuz în care se aflau persoane repatriate din Franţa s-a răsturnat la Cluj-Napoca

În urma accidentului, trei pasageri ai microbuzului au fost răniţi uşor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Şoferii au fost testaţi, stabilindu-se că nu au consumat alcool.

Citeste si: Scriitorul şi disidentul Paul Goma a murit la Paris din cauza Covid-19

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a unei fetițe de 6 ani: "Arestați coronavirusul. Vreau să mă joc cu prietenii mei..."

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, microbuzul care s-a răsturnat aparţine ISU Maramureş şi transporta 14 persoane care s-ar fi întors din Franţa. Pasagerii care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale s-au întors la Sala Sporturilor pentru a fi preluaţi de alt mijloc de transport pentru a fi transportaţi către locaţiile de carantină.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI