În urma impactului, o persoană a rămas blocată în autoturism și a fost nevoie de o echipă de descarcerare. Cei șapte copii care sunt internați în acest moment la Spitalul Județean din Bacău au răni ușoare și sunt în afara oricărui pericol. Un bărbat de 39 de ani, șoferul autoturismului, se află la spital.

Citeste si: Accident tragic în Botoșani. Patru tineri au fost răniți

Șoferul microbuzului ar fi de vină pentru producerea accidentului

Copiii cu vârste între 15 și 17 ani erau transportați de la centrul social unde erau cazaţi, la şcolile unde învăţau. Din primele informații, accidentul ar fi fost provocat chiar de șoferul microbuzului pentru că nu ar fi păstrat distanța față de cealaltă mașină. Fiind vorba de mai multe victime, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Accident grav în Slobozia! Patru persoane au fost rănite grav după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie

Ce au spus autoritățile

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu a declarat că în microbuz se aflau 16 persoane: 3 adulți și 13 copii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În urma accidentului a rezultat o persoană încarcerată în autoturism, un bărbat în vârstă de 39 de ani. A fost extrasă conştientă din autoturism de către forţele de intervenţie şi a fost predată echipajului SMURD în vederea transportului la spital. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o persoană- cea încarcerată- şi un microbuz în care se aflau 16 persoane (3 adulţi şi 13 minori), din care 7 minori au fost transportaţi la spital cu ambulanţele SAJ, cu contuzii minore”, a spus reprezentantul ISU Bacău. 

În urma accidentului nu a fost activat Planul Roșu de Intervenție și traficul nu a fost blocat.

Citeste si: Un bărbat a tăiat cauciucurile a 91 de mașini. Individul a ales autoturismele la întâmplare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si