Close sidebar
Close sidebar

Microbuz spulberat de tren la Timişoara. Șoferul a continuat să accelereze

Un microbuz a fost spulberat de un tren personal, la o trecere la nivel cu calea ferată dintre Timişoara şi Urseni. Microbuzul a fost lovit din plin, atunci când șoferul a făcut încercarea de a trece înaintea trenului, dar nu a reușit.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mecanicul a încercat să oprească trenul, însă microbuzul a fost lovit din plin de garnitură. Deși impactul a fost unul puternic, şoferul a supravieţuit accidentului şi a fost transportat la spital.

Microbuz spulberat de tren la Timişoara, șoferul a continuat să accelereze

Citeste si: Munictor împușcat în spate de un tânăr din Teleorman

„Un barbat in varsta de 41 de ani a condus un microbuz din directia Timisoara spre Urseni si nu s-a asigurat coprespunzator la trecerea la nivel cu calea ferata, semnalizata cu indicatorul stop si cruce sfantului Andrei, fiind acrosat de un tren. In urma accidentului a fost inregistrata o victima, respectiv soferul microbuzului.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa", precizează IPJ Timis.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Veste de ultimă oră: „Legea pensiilor nu se aplică. Pensiile nu cresc!"

Microbuzul a fost lovit de tren în apropiere de Timişoara, după ce şoferul, în loc să oprească la trecerea cu calea ferată, şi-a continuat traversarea. Trenul personal l-a lovit în plin, răsturnând microbuzul pe marginea drumului, informează opiniatimisoarei.ro.

Citeste si: Povestea șocantă a unei femei care a mers în vizită la muzeu și a aflat că are cancer la sân

Martorii au sunat la numărul de urgență 112, iar la fata locului au ajuns rapid echipaje ale pompierilor, politiei si ambulantei. Soferul microbuzului a iesit singur din masina si a primit ingrijiri medicale la fata locului, scrie observator.tv.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI