Close sidebar
Close sidebar

Micuta asta are 16 luni si nu se stie daca va mai trai in urmatoarele 24 de ore dupa ce tatal ei a batut-o in ultimul hal. Motivul halucinant pentru care a facut asta

Micuta din imagine este Nylaha Lewis, o fetita de 16 luni care nu se stie daca va mai fi in viata in urmatoarele 24 de ore, asta dupa ce tatal ei i-a dat o bataie sora cu moartea.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nylaha este in coma, iar doctorii nu ii dau mari sanse se supravietuire. Tatal ei, Shaquan Taylor, un tanar de 18 ani, i-a spart efectiv craniul fetitei sale si a lovit-o cu brutalitate pana cand aceasta a intrat in coma.

El a marturisit ca a facut asta pentru ca niciodata nu si-a dorit sa devina tata, iar plansetele ei l-au facut sa reactioneze agresiv, noteaza cei de la New York Daily News.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Doctorii au spus ca starea fetitei este critica si ca ea a ajuns la spital cu sangerari pe creier, multiple fracturi de craniu si o serie de vanatai pe fata, picioare si alte parti ale corpului.

Cea care a dus-o pe micuta la spital si care a anuntat politia despre caz este mama fetitei, Tammy Lewis, o tanara de 17 ani.

Agresorul a fost arestat si urmeaza sa fie judecat pentru faptele sale. Initial acesta le-a declarat anchetatorilor ca micuta ar fi cazut din pat si s-a lovit, dar mai tarziu le-a spus tot ceea ce a facut. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI