Durere imensă pentru familia lui Denis, cel care a luptat până acum cu boala. Părinții lui au transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.  

Citește și: Claudia are nevoie de noi în lupta cu cancerul

„Sunt încă la spital si cu lacrimi va scriu ca Denis a pierdut lupta cu boala. S-a facut ingeras si a zburat de langa noi.

Inima nu a mai putut lupta din cauza tumorii care ii apasa pe ea si nu mai putea sa bată. Eu va multumesc din inima pentru toate rugaciunile si tot ce ati facut pentru ca el sa traiasca, dar Dumnezeu nu ne-a ascultat. Va voi anunta cand va fi ultima zi cand il mai vedem”, este mesajul postat cu putin timp în urmă de mama micuțului. 

Denis a suferit mai multe intervenții chirurgicale în urma căreia tumora i-a fost extirpată, iar în urma unor analize s-a confirmat faptul că aceasta s-ar fi mutat în zona intestinelor.  

Citește și: Povestea incredibilă a doi polițiști din Botoșani. Andrei și Antonio au fost îngeri pentru micuța Ștefania

Claudia are nevoie de noi în lupta cu cancerul

Claudia, o femeie de 49 de ani, are nevoie de noi. Aceasta este bolnavă de cancer din decembrie 2022, iar până acum a avut și o intervenție chirurgicală. Din păcate, în urma tratamentului cu citostatice, a contractat un virus care îi pune și mai mult viața în pericol.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  O româncă grav bolnavă și-a câştigat dreptul la tratament gratuit în instanță

Având în vedere costurile mari ale  tratamentului, orice ajutor  ar fi binevenit. Fiecare donație contează pentru ea și pentru familia ei. 

Pentru donații puteți trimite orice sumă în contul:  

BRAD LIANA-CLAUDIA 

RO23BRDE290SV90374472900 

O româncă grav bolnavă și-a câştigat dreptul la tratament gratuit în instanță

O româncă, de loc din judeţul Alba, grav bolnavă, şi-a câştigat dreptul la tratament gratuit, după ce a ajuns în instanţă. Femeia a dat în judecată Ministerul Sănătăţii și se pare că a fost îndreptățită.

Practica aplicată de femeie este din ce în ce mai des întâlnită în instanţele de judecată. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Strigătul de disperare al Marcelei, o româncă bolnavă de cancer în Italia: „Nu mai pot!”

Există cazuri în care persoanele cu boli grave trebuie să lupte nu doar cu boala în sine, ci și cu instituțiile statului care ar trebui să le asigure tratament gratuit, deci și cu faptul că nu au suficienți bani.

Citește și: Detalii șocante în cazul femeii găsite moarte în lada unui pat. Moartea acesteia a fost una violentă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si