Virginia și Robi se află într-un impas. La doar o lună de când au dat o șansă iubirii, concurenta se pare că s-a săturat ca iubitul ei să îi ofere nesiguranță și sentimentul că nu pot lupta împreună pentru un ideal.

Cum a reacționat Robi, după ce Virginia i-a mărturisit ce își dorește cu adevărat?

"Mie îmi place să lupt cu un bărbat, nu pentru unul", i-a mărturisit Virginia iubitului ei, Robi.

virginia si robi

 Cuplul celor doi a ajuns deja în impas, la o lună de când au dat o șansă iubirii 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Virginia și Robi, într-un moment de impas. Ce își dorește concurenta de la partenerul ei?

Virginia încearcă să îl facă pe Robi să înțeleagă ce își dorește, de fapt, de la un bărbat. Concurenta îi dezvăluie și sentimentele pe care le are. Într-un moment de sinceritate, Virginia mărturisește că simte că doar ea s-a implicat și a făcut tot pentru relația lor. Robi rămâne, preț de câteva secunde, fără glas.

Concurenta a ajuns să facă aceste dezvăluiri după ce a discutat cu Robi, de mai multe ori, despre ei și relația pe care o au.

Virginia: Mie îmi place să lupt cu un bărbat, nu pentru unul. Cu, adică să știu că suntem împreună și așa ai putea să depășești niște obstacole, dar oarecum simt că... E o vorbă.

Tragi singură la o căruță. Nu știu... Simt că doar eu am făcut până acum lucruri.

Robi: Așa zici, că doar tu?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Virginia: În special, în momentele mai dificile. Ori tu, inclusiv ieri, mi s-a părut că ai avut așa o reacție, puțin impulsivă și nu am înțeles de ce, pentru că eu chiar nu ți-am făcut ție nimic.

Robi: Sunt mai impulsiv de fel, nu a fost cu intenție.

În momentul de sinceritate avut de Virginia, Cosmin intervine cu o întrebare pentru viitor. 

Citește și: Cosmin, decizie radicală după ce Ștefania s-a întâlnit cu Ștefan în camera roșie: "Ai liber la îmbrățișări". Ce l-a deranjat pe concurentul din ”Casa iubirii”?

virginia si robi

Este Virginia sătulă de nesiguranța pe care i-o oferă Robi?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Cosmin: Și? Ce aveți de gând de acum în colo?

Virginia: Nimic. Ce să avem de gând?! O să vedem cum o să decurgă lucrurile. Eu... nu că bat spre retragere, dar mi se pare că eu i-am demonstrat lui, până în momentul de față... Așa mică cum sunt eu cred că am fost destul de puternică și l-am... Am fost lângă el în momentele lui grele. Și nici nu am dat înapoi niciodată, indiferent ce a făcut, dar deja mi se pare că dacă ai pretenția asta, să ți se ofere respect, să oferi respect.

Robi: Dacă o să fii femeia potrivită pentru mine, o să vină natural.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Ștefan: Dar ai spus că e jumătatea inimii tale. Sufletul tău pereche.

Patrick: Da, asta ai spus acum câteva zile. 

Pentru a încerca să clarifice situația tensionată dintre Robi și Virginia, Patrick intervine mai mult, iar întrebarea concurentului nu pare să îl ajute pe Robi.

Patrick: Virginia, dar ai mai avut vreodată situații în viața ta similare cu situația de acum?

Virginia: Nu, eu am fost apreciată pentru ceea ce sunt. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si