VIDEO- Petreceri electrizante la castel 

Peste 250.000 de spectatori din toată ţara sunt aşteptaţi, începând de miercuri, la  Electric Castle, pe domeniul castelului Banffy, din Bonţida.

Mijloace de transport către Electric Castle

Twenty One Pilots, Gorillaz, Disclosure, Peggy Gou, Moderat, Caribou, Editors, Aurora, Sven Väth, Enter Shikari, Mogwai şi alte zeci de artişti vor face spectacol la ediţia din 2022 a Electric Castle (13-17 iulie), la castelul Banffy din Bonţida. 

”Cât mai puține mașini, cât mai mulți participanți în trenurile sau autobuzele speciale ” este recomandarea organizatorilor.

Citeste si: VIDEO- Pregătiri pentru festivalul Electric Castle. Ediția din acest an se va desfășura pe o suprafață mult mai mare

Luați trenurile speciale EC Cluj-Napoca (din Gara Mică) – Jucu, combinate cu un shuttle-bus până la castel. Trenurile EC circulă de joi, 14 iulie, au 400 de locuri și e bine să luați bilete online, în avans, de aici.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: S-a dat startul festivalurilor: Cât costă să mergi la Neversea sau Untold

Autobuzele EC circulă non-stop, atât ziua, cât și noaptea, cu plecări din Cluj-Napoca (Iulius Mall, Expo Transilvania) și Bonțida. Trenurile și autobuzele EC costă 20 de lei one-way ticket și includ și opțiunea priority pentru cei care nu vor să aștepte.

Pentru mașini, organizatorii au creat parcări în zonă și recomandă cumpărarea în avans a unui bilet.

Acces la supermarket și zona de restaurante

Experiența EC este 100% cashless. Alimentarea brățării se poate face online, în contul de utilizator creat pe electriccastle.ro, dar și la fața locului, la ghișeele dedicate, cu cash sau cu card.

Publicul are acces la supermarket, la zonă de restaurante care include o ofertă extrem de generoasă sau zona de grill pentru cei care vor să fie propriii chefs.

Citeste si: VIDEO| Ultima noapte de festival Neversea pe plaja din Constanța a fost parcă cea mai explozivă dintre toate

Cei care, totuși, vor să vină cu provizii de acasă o pot face doar dacă sunt cazați în zona de camping, unde accesul cu apă, mâncare și conserve este permis atât timp cât nu sunt ambalate în recipiente de sticlă.

Citeste si: Cântăreața de muzică populară Irina Loghin îşi va primi înapoi pensia specială. Câţi bani va încasa artista

Aparate foto & video, laptopuri, medicamente cu prescripție și maximum 3 fără prescripție, steaguri & selfie sticks și apă în bidoane de plastic sigilate, sunt acceptate la accesul în festival și camping. 

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si