TIR-ul transporta marfă în Germania, iar în timp ce stătea în coloană, șoferul a auzit zgomote din remorcă. A alertat imediat autoritățile.

Migranții erau ascunși în remorca unui TIR

„Şoferul a declarat că în timp ce se afla în coloana de automarfare a auzit zgomote din compartimentul pentru marfă, astfel că, în urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi printre confecţiile metalice, trei cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări, unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 de ani, solicitanţi de azil în ţara noastră”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Poliţia de Frontieră Arad.

Citeste si: O chinezoaică a pătruns ilegal în casa lui Donald Trump

Șoferul a alertat imediat autoritățile

Întâmplarea a avut loc la ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Camionul transporta marfă pentru o societate comercială din Germania, când bărbatul a auzit zgomote venind din interiorul remorcii.

Migranţii riscă să fie cercetaţi penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Citeste si: Ce șpagă săptămânală ar fi putut primi un polițist de frontieră român dacă permitea intrarea în ţară a migranţilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si