Close sidebar
Close sidebar

Migranţii bat la porţile Americii lui Trump! Situaţia a devenit cu adevărat dramatică

Cu ultimele puteri, dar cu speranta unei vieti mai bune, miile de migranti din America de sud au inceput sa ajunga, rand pe rand, la granita cu Statele Unite. Ii asteapta aici, insa, pustile soldatilor americani si un gard imens

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca de gardul care se intinde pana in apele oceanului se pot agata cu disperare, migrantii cedeaza in fata armelor indreptate catre ei de soldatii americani, trimisi la frontiera cu Mexicul.

In urma celor care au ajuns deja la granita cu America, dupa o luna in care au parcurs mii de kilometri, printr-o caldura ucigatoare si chiar infruntand un uragan, sunt alte mii de migranti.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Presedintele Donald Trump nu renunta, insa, in fata acestui val de migranti din America de sud. Declaratiile facute dupa alegerile organizate la jumatatea mandatului raman si azi punctul sau vehement de vedere: caravana este o invazie pentru Statele Unite, sustine liderul de la Casa Alba, in ciuda tuturor criticilor.

Mexicul le-a oferit azil si vize de munca migrantilor care au batut atata drum ca sa ramana neputinciosi, in fata unui zid. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI