Mihaela Alexandra Hârsan a pierit la vârsta de doar 26 de ani, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni în localitatea Bardolino, provincia Verona din Italia.

Impactul a avut loc sâmbătă seara, pe data de 19 octombrie 2024, după ora 23:00, potrivit L’Arena. După ce a lovit-o în plin pe tânăra româncă, șoferul nici nu s-a oprit pentru a o ajuta pe femeie, ci a plecat mai departe de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Citește și: El este Ionuț, vasluianul care a plecat în Spania pentru o viață mai bună, dar a murit în condiții foarte suspecte. Bărbatul muncea pentru fiica sa, de doar 9 ani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

romanca moarta italia, accident, trecere de pietoni

Mihaela a trecut prin cinci zile de agonie înainte să moară: „Durerea trăită în aceste zile este de nedescris”

La locul accidentului au ajuns în scurt timp echipajele de salvare, care au reușit să o stabilizeze pe victimă și au transportat-o de urgență la un spital din Verona. În ciuda eforturilor medicilor, tânăra care a fost internată în stare critică la secția de terapie intensivă a pierit joi, pe data de 24 octombrie.

Medicii au declarat moartea cerebrală a tinerei și au suspendat tratamentul și suportul vital.

Părinții Mihaelei, care sperau la o minune pentru fiica lor, sunt acum îngenuncheați de durere și o plâng pe tânăra care a plecat mult prea devreme dintre noi.

„Durerea trăită în aceste zile este de nedescris”, au mărturisit apropiații, scrie Rotalianul.

Tânăra lucra ca barmaniță la un restaurant din centrul istoric al localității încă de când a venit în Italia din România, cu aproximativ 3 ani în urmă.

Cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe româncă spun că era o persoană minunată, naturală și glumeață.

Până în acest moment șoferul care a ucis-o pe femeie nu a fost identificat, dar autoritățile au deschis o anchetă și fac cercetări în acest sens.

Citește și: A murit în chinuri! O femeie a fost scoasă carbonizată din propria mașină, după ce s-a răsturnat cu autoturismul în afara carosabilului, la Bacău

romanca moarta italia, accident, trecere de pietoni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si