VIDEO- Nimeni nu va plăti pentru moartea Mihaelei 

Mihaela a fost ucisă de soțul italian

Mihaela Kleics, în vârstă de 50 de ani, a fost înjunghiată mortal de Sandro Sarais. Nu mai puțin de 30 de lovituri de cuțit au descoperit medicii legiști pe trupul victimei.

După ce a comis oribila faptă, bărbatul în vârstă de 56 de ani s-a aruncat de la o fereastră a spitalului Businco din Cagliari. 

Citeste si: Principalul suspect din cazul dublului asasinat, de la Iași, ajunge astăzi în România. Ce a declarat Ahmed Sami El Bourkadi

Mihaela a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei italian. Bărbatul și-a pus apoi capăt zilelor

Mihaela a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei italian. Bărbatul și-a pus apoi capăt zilelor

Criminalul s-a sinucis

Individul era păzit de doi polițiști, însă cu toate asta a reușit să scape. În timp ce agenții încercau să-l oprească pe criminal, acesta a sărit de la fereastra camerei, aflată la etajul trei al spitalului în care era internat. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Presa italiană a anunțat faptul că medicii au încercat să îi salveze viața lui Sandro, bărbatul fiind intubat, însă acesta a murit după aproximativ o jumătate de oră.

Agresorul se afla în spital întrucât încercase să-și ia viața la scurt timp după ce fusese arestat. Se tăiase la gât și la încheietura mâinilor. 

Citeste si: Un român și-a ucis iubita pentru că a încercat să schimbe postul la TV. Ce pedeapsă va primi bărbatul

Vecinii, mărturii cumplite: criminalul a strigat „te omor!”

Mihaela și-a pierdut viața în Quartu, la periferia orașului Cagliari.

Vecinii le-au declarat autorităților faptul că au auzit cum bărbatul striga „te omor!”, în timp ce femeia îi tot spunea să plece. Sandro a fost prins la câteva ore de la comitere crimei, după ce trupul neînsuflețit al Mihaelei a fost descoperit. 

Tragedia a ieșit la iveală atunci când sora Mihaelei, stabilită în România, a dat alarma, pentru că nu primea niciun semn de la aceasta. 

Citeste si: Un italian și-a ucis iubita româncă cu 30 de lovituri de cuțit, iar mai apoi s-a sinucis. Criminalul Mihaelei a sărit de la etajul spitalului, unde era internat

Vecinii mai spun că între cei doi existau episoade violente. Mihaela a depus chiar și o plângere penală împotriva italianului. 

VIDEO- Imagini de la fața locului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si