Tanara se afla in curtea fabricii, alaturi de alti cativa colegi, moment in care un autobuz care transporta muncitori a efectuat cateva manevre si a prins-o pe tanara sub rotile masinii. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 14:00, noteaza cei de la adevarul.ro.

Cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca Timis, Pavel Kassai, a declarat ca accidentul este tratat ca unul de munca, fata fiind in practica cu acte in regula.

"Este un accident de munca de traseu. Fata facea practica la firma respectiva si toate actele erau in regula. Era toata clasa acolo. Profesoara i-a grupat intr-un loc, iar fata a iesit din grup si a fugit prin fata autobuzului. A fost agatata cu roata din dreapta si a calcat-o. Suntem conectati cu Politia din Sanicolau Mare pentru a prelua toate datele", a declarat Pavel Kassai pentru cei de la adevarul.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Politia i-a deschis soferului, un barbat de 51 de ani, dosar pentru ucidere din culpa. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si