Close sidebar
Close sidebar

Mihaela si Nicusor, doi soti din Iasi, traficanti de droguri in Spania. Au strans bani sa-si faca o casa in satul natal

E uluitor de ce au fost in stare doi soti dintr-o comuna ieseana! Desi aflati la varsta la care ar fi trebuit sa-si ingrijeasca nepotii, au dat viata de capsunari in Spania, pe cea de traficanti de droguri in Romania! Din vanzarea stupefiantelor, au reusit sa castige intr-un an cat n-au facut-o muncind o viata! Acum au fost condamnati de judecatori la ani grei de inchisoare. Vecinii spun ca ii stiau gospodari cinstiti, dar nu le venea sa creada ca i-a lovit bogatia peste noapte!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Portretul omului simplu, de la tara, a fost cea mai buna acoperire! O comuna intreaga stia ca Mihaela si Nicusor isi castiga painea in Spania, asa ca la intoarcere nimeni nu s-a intrebat de unde au sotii atatia bani!

-Foarte de treaba ca vecini!. Au fost in Spania, si-au facut casa!

Intr-un singur an, oamenii aparent cinstiti si-au renovat locuinta, si-au cumparat masina si au deschis un butic cu de toate!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Sotii- el in varsta de 51 de ani, iar ea 47, doar pareau oameni la locul lor, caci in realitate nu capsunile ii imbogateau de la o zi la alta! In mare secret, ca nu cumva vreo iscoada din sat sa-i afle, cei doi soti aparent gospodari faceau, in realitate, trafic de droguri!  

-Pareau in stare sa faca asa ceva? Nu, efectiv, nu.

Dansul, cel putin, nu parea.

Afacerea cu plante ilegale era, se pare, una de familie in care un rol important juca si fiul. El cultiva, in Spania, cannabisul pe care parintii lui il vindeau, apoi, prin judet, ca painea calda! Intr-un singur an, cei trei- mama, tata si fiu, au strans atatia bani incat nici sub saltea nu le-ar fi incaput: nu mai putin de 170 000 de euro au obtinut din vanzarea a 40 de kilograme de droguri!

Le-ar fi mers si-acum, daca in ziua unui transport, nu s-ar fi trezit incoltiti!

Femeia tocmai ridicase coletul de la un curier. Politistii, care ii filau pe amandoi de ceva vreme, au oprit-o, cu girofarele!

Cei doi soti primisera initial cate sapte ani de inchisoare, insa, la finalul saptamanii trecute, dupa ce au demonstrat ca sunt grav bolnavi, Curtea de Apel Iasi a redus, definitiv, cele doua pedepse la cate trei ani si sase luni de inchisoare cu executare.

Viata celor doi soti ieseni seamana izbitor cu scenariul unui film american in care un profesor de chimie din SUA ce devine traficant de droguri dupa ce este diagnosticat cu cancer.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI