Spiritele s-au încins între Mihaela și Robert în ediția de ieri a emisiunii ”Casa Iubirii”. Ce și-au reproșat cei doi îndrăgostiți.

Cuplul Mihaela-Robert se află în pragul despărțirii

Mihaela este de părere că iubitul ei nu-i mai acordă suficientă atenție.

”Vreau să discutăm dacă megem în cuibușorul iubirii.”,  a spus Mihaela.

Citește și: Larisa a revenit în ”Casa Iubirii”. Ionuț a izbucnit în lacrimi

”Pentru că am zis că nu sunt îndrăgostit? Am zis-o la nervi pentru că, în camera roșie, când m-ai întrebat lucrul ăsta... e banal, eu nu te întreb pentru că eu simt că îți sunt drag, și dacă tu nu simți pe partea mea este o problemă.”,  a spus Robert, potrivit KanalD.ro.

Larisa a revenit în ”Casa Iubirii”. Ionuț a izbucnit în lacrimi

Surpriză de proporții în ”Casa Iubirii”, acolo unde Larisa și-a făcut apariția. Ionuț, fostul iubit al Larisei, a izbucnit în lacrimi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Bianca, reacții acide la adresa Lorenei: ”Șopârlică mică”. Bătălia pentru inima lui Laurențiu continuă în ”Casa Iubirii”

Emoțiile au atins cote maxime în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”, acolo unde o fostă concurentă și-a făcut apariția.

Larisa susține că a urmărit emisiunea, însă nu i-a plăcut în ce stare este Ionuț. Fosta concurentă speră că acesta se va bucura când o va revedea.

Citește și: Concurenții l-au acuzat pe Radu de falsitate. Ce spune Laurențiu despre o posibilă împăcare între Cristina și Radu

Câștigătoarea primului sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”, a recunoscut că a fost interesată de doi băieți, de Patrick și de Marinel.

Rămâne de văzut cum va reacționa Ionuț în momentul în care va fi chemat în camera roșie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si