E clar că Mihaela Tatu e de acord cu ruperea Ardealului de România. Fosta vedetă de televiziune, care în prezent ţine cursuri de dezvoltare personală, a distribuit pe pagina sa de socializare un material cu titlul “În curând, Transilvania va fi o altă ţară. Patru mari oraşe se rup de Guvernul de la Bucureşti, s-a format Alianţa Vestului”.

Mihaela Tatu e de acord cu ruperea Ardealului de România:  “Cam aşa stau lucrurile!”

Cele patru oraşe sunt Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea şi Arad. Mihaela Tatu, care este născută la Braşov, dar care locuieşte la Oradea, a postat, în legătură cu materialulul: “Cam aşa stau lucrurile!”. “Uite aşa o să ne facem cât mai mulţi, ardeleni... Ne primiţi?”, a întrebat-o o amică pe Tatu. „Normal!”, a răspuns aceasta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Mihaela Tatu e de acord cu ruperea Ardealului de România:  „Oamenii sunt liberi să îşi aleagă soarta"

Prietenii au aflat că Mihaela Tatu e de acord cu ruperea Ardealului de România.

„Oamenii sunt liberi să îşi aleagă soarta, este alegerea fiecăruia cum vrea să fie şi cât vrea să mai rabde şi să se umilească”, a mai scris Mihaela Tatu, care a devenit celebră la Bucureşti, pe vremea când prezenta emisiunea „De 3 X femeie”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si