Close sidebar
Close sidebar

Mihai Constantinescu, declaratie neasteptata la mai putin de o luna de la operatie pe cord: "Singurul lucru de care mai am nevoie"

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihai Constantinescu s-a recuperat rapid dupa operatia e cord. La nici patru saptamani de la interventie, artistul spune ca are nevoie doar de putina energie. Sotia sa este cea care il ajuta neconditionat si l-a facut sa depaseasca momentul.

"Peste două zile se fac patru săptămâni de la operaţie. Mă simt bine. Singurul lucru de care mai am nevoie e de puţin energie în plus şi totul e în regulă.  O să fac mişcare, e nevoie, e necesară. Trec printr-un stadiu foarte bun, puţin cam lipsit de antrenament, recunosc, sper ca toate lucrurile să se pună la punct. În maxim 10 zile să fiu exact cum am fost", a declarat Mihai Constantinescu.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Simona a avut o grijă de mine absolut incredibilă. Cuvintele sunt de prisos pentru a exprima. Modul în care ea s-a comportat cu mine în perioada asta atât de dificlă m-a şocat, m-a făcut să îmi dau seama că am avut un noroc în viaţă extraordinar", a mai spus artistul.

 

Wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI