Mihai și Iolanda au fost descalificați de la Casa iubirii. Cu toate acestea, fostul concurent a făcut primele declarații după ce a fost dat afară.

Mihai, primele declarații după descalificarea de la Casa iubirii

Pentru a contextualiza, concurenții de la Casa iubirii nu au voie să comunice între ei în afara orelor de filmare. Iolanda și Mihai nu doar că și-au scris atunci când camerele de filmare se opreau, ba chiar au petrecut timp împreună la hotel.

Citeste si: Jill Biden în România: FOTO Prima doamnă s-a întâlnit cu cuplul prezidențial. Care sunt următoarele planuri

Mihai a acuzat-o de infidelitate pe Iolanda, despre care a spus că a avut o aventură cu un anumit tip cu care conversa des chiar și când era cu el și îi declara dragostea în Casa iubirii!

Iolanda l-a înșelat?

„Ea mi-a spus treaba asta. Chiar la prima noastră întâlnire mi-a zis că a avut o aventură în timp ce era cu mine. Sincer, am trecut peste asta. Credeți-mă pe cuvânt, am trecut. Apoi am aflat și mi-a și spus că mai ținea legătura cu respectivul”, a declarat Mihai de la Casa iubirii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta a spus că, pentru a-și salva imaginea, Iolanda a șters toate mesajele pe care i le-a scris celui cu care se vedea pe ascuns, păstrând doar textele primite de la acela.

Citeste si: Scenariu de groază: Fragmente de oase umane găsite în interiorul unei mașini arse

„Mi-a plăcut la ea maturitatea și aspectul ei fizic, în mod special ochii ei. Mi-a transmis o conexiune cum n-am mai trăit de când sunt eu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si