Mihai Gadea a fost zilele trecute la sediul Ministerului de Interne, unde a realizat o emisiune in care s-a vorbit despre istoricul cladirii. Prezentatorul TV a fost asteptat in hol de ministrul de interne Carmen Dan, dar la intrare s-a aflat si Nicolae Lacatus, cel supranumit „Jandarmul cu voce de Aur”, care este angajat la o unitate de jandarmi din Bucuresti. Cand l-a vazut pe Gadea, Lacatus a luat pozitie de drepti, ca in fata unui superior.

„Cum te numesti?”, l-a intrebat Gadea. „Nicolae Lacatus”, a raspuns, emotionat, jandarmul. „Nicolae Lacatus...dar eu nu te-am vazut pe tine undeva?”, a continuat Gadea. „E posibil, am fost invitat la doamna Simona Gherghe pentru a canta”, a explicat Lacatus.
Jandarmul Nicolae Lacatus este si un cantaret apreciat

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Tu canti bine, nu?”, l-a mai chestionat prezentatorul TV. „Sa zicem ca da, e un talent de-al meu”, a zis jandarmul. „Pe ce piesa cu tine sa te caut pe youtube?”, s-a interesat Gadea.

„Piesa ce m-a consacrat se numeste „Eram tanar cu sperante”, a zis Lacatus. „Ce vrei sa ajungi in Jandarmerie?”, a fost ultima intrebare a realizatorului TV. „Mi-as dori sa fac Conservatorul, sa-l termin, ca sa pot ajunge dirijorul fanfarei Jandarmeriei”, a incheiat jandarmul. Mandru de discutia cu Gadea, „Jandarmul cu voce de Aur” le-a explicat amicilor sai: „Mulţumim domnului Mihai Gâdea pentru vizită, la cea mai importantă clădire din România si c-o istorie vastă!”.
Mihai Gadea s-a deplasat la sediul Ministerului de Interne pentru a realiza o emisiune


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si