Close sidebar
Close sidebar

Mihai Gadea, in vizita la Ministerul de Interne! Prezentatorul TV a fost intampinat de „Jandarmul cu voce de aur”, pe care l-a luat la intrebari!

Nicolae Lacatus l-a salutat regulamentar pe realizatorul TV Mihai Gadea, care a facut o emisiune la Ministerul de Interne.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihai Gadea a fost zilele trecute la sediul Ministerului de Interne, unde a realizat o emisiune in care s-a vorbit despre istoricul cladirii. Prezentatorul TV a fost asteptat in hol de ministrul de interne Carmen Dan, dar la intrare s-a aflat si Nicolae Lacatus, cel supranumit „Jandarmul cu voce de Aur”, care este angajat la o unitate de jandarmi din Bucuresti. Cand l-a vazut pe Gadea, Lacatus a luat pozitie de drepti, ca in fata unui superior. „Cum te numesti?”, l-a intrebat Gadea. „Nicolae Lacatus”, a raspuns, emotionat, jandarmul. „Nicolae Lacatus...dar eu nu te-am vazut pe tine undeva?”, a continuat Gadea. „E posibil, am fost invitat la doamna Simona Gherghe pentru a canta”, a explicat Lacatus.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Tu canti bine, nu?”, l-a mai chestionat prezentatorul TV. „Sa zicem ca da, e un talent de-al meu”, a zis jandarmul. „Pe ce piesa cu tine sa te caut pe youtube?”, s-a interesat Gadea.

„Piesa ce m-a consacrat se numeste „Eram tanar cu sperante”, a zis Lacatus. „Ce vrei sa ajungi in Jandarmerie?”, a fost ultima intrebare a realizatorului TV. „Mi-as dori sa fac Conservatorul, sa-l termin, ca sa pot ajunge dirijorul fanfarei Jandarmeriei”, a incheiat jandarmul. Mandru de discutia cu Gadea, „Jandarmul cu voce de Aur” le-a explicat amicilor sai: „Mulţumim domnului Mihai Gâdea pentru vizită, la cea mai importantă clădire din România si c-o istorie vastă!”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI