In septembrie 2015, Mihai Gainusa anunta ca va da in judecata postul radio la care realiza o emisiune umoristica." Reprezentantii din Romania ai Radio 21 au denuntat unilateral contractul dintre noi, actiune nepermisa de clauzele inserate in contract. Acest contract valabil se incheie pe 30.06.2016. In prealabil mi-au propus un contract cu un alt radio din trust, Europa Fm. Am refuzat, deoarece era un contract total dezavantajos pentru mine.

In consecinta imi rezerv dreptul de a cere concursul instantelor de judecata pentru rezolvarea diferendului. Atat timp cat mi-am respectat intocmai obligatiile, fapt dovedit si de noua lor propunere, sunt pregatit sa-mi apar drepturile”, declara Gainusa.
Acesta, prin firma sa, a dat in judecata radioul pentru concedierea abuziva, procesul deruland-se si in prezent. Firma lui Gainusa a deschis si un alt proces, in ianuarie 2016, al carui obiect era „proprietate intelectuala-drepturi de autor si depturi conexe”, prin care acesta dorea sa fie platit pentru o parte din emisiunile pe care le-a realizat.
Din pacate pentru Gainusa, Tribunalul Bucuresti a dat castig de cauza, recent, postului de radio. Mai mult, acesta urmeaza sa plateasca si cheltuielile de judecata. "Respinge ca neîntemeiată cererea reclamantei. Obligă reclamanta la plata cheltuielilor de judecată către pârâtă în sumă de 9377,54 lei”, se arata in hotararea judecatorilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si