Campionul la box, Mihai Leu ar fi întâmpinat ceva probleme de sănătate! Acesta s-ar fi prezentat ieri, 10 mai la un spital din Hunedoara, acolo unde ar fi stat pe secția ATI, a transmis pe surse Antena 3 CNN.

Cum se simte Mihai Leu?

Medicii de acolo ar fi stabilit să-l trimită în Capitală. Momentan, starea acestuia ar fi una stabilă, însă în continuare ar fi supus mai multor investigații, a mai informat sursa citată mai sus.

Încă din anul 2014, primul român campion mondial la box profesionist a fost diagnosticat cu cancer de colon, scrie Gândul. Atunci, Mihai Leu a petrecut două luni într-un spital din Viena, a trecut prin două operații și a făcut chimioterapie.

Citește și: Care este cea mai mare frică a maestrului Florin Piersic? Dezvăluirea i-a șocat pe toți: ”Mie îmi e frică de moarte”

Tatăl său ar fi suferit de aceeași boală în trecut, așadar totul ar fi fost ereditar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

”Este ceva ce nu știi exact, nu știi de unde vine, nu știi exact ce trebuie să faci, dar am avut noroc.

Prima persoană căreia i-am spus despre problema mea a fost normal, soția mea și bineînțeles că și ea a fost șocată, dar na, după ce bineînțeles a fost un moment dificil, dar după ce s-a potolit a zis ”Ok, o să trecem împreună peste asta!”. După aceea l-am sunat pe domnul profesor Irinel Popescu și am avut așa un noroc extraordinar. I-am spus că am o problemă și mi-a spus ”Cu cine?”.
Dânsul îl operase și pe tatăl meu”
, a explicat el în emisiunea ” 40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Câți ani are cel mai tânăr consumator de droguri din România? Ministrul Justiției a vorbit despre fenomenul care ia amploare

Doctorul ar fi rămas șocat de veste, însă i-a promis că îl va face bine. În cele din urmă, operația a avut loc la București, la Spitalul Fundeni, în ciuda temerilor sportivului.

În luna februarie, Mihai Leu a vizitat copiii bolnavi de la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca și a oferit primele 21 de fundițe celor care au supraviețuit cancerului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si