Close sidebar
Close sidebar

Mihai Nesu, declaratii socante: "Nu mi-e frica de moarte! Singura frica in viata ar trebui sa fie frica de Dumnezeu!"

Mihai Nesu a acordat un interviu tulburator pentru Gazeta Sporturilor, in care a vorbit despre cum si-a regasit drumul in viata dupa teribila accidentare, cu ajutorul lui Dumnezeu

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihai Nesu a crezut ca a ajuns la capat de drum dupa teribila accidentare din 2011, in urma careia a ramas paralizat de la gat in jos. S-a despartit de sotie, i-au murit, pe rand, parintii, insa tot a avut puterea sa se ridice.

"Daca omul nu reuseste sa se intoarca la Dumnezeu, in lumea aceasta plina de probleme, ii va fi greu. Daca nu-L ai pe Dumnezeu, n-ai nimic! Eu, 30 de ani, am fost ca batista prin aer", este de parere fostul stelist. 

Ajuns la 35 de ani, fostul fotbalist pare sa fi trecut peste toate necazurile, lucru la care a contribuit din plin credinta in Dumnezeu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Traiesc cel mai bun moment al vietii mele, acum, la 35 de ani. Si m-ajuta Dumnezeu, de multe ori nici sa nu simt ca sunt paralizat! Au fost clipe teribile, in care nu-mi trecea cu toate pastilele din lume. Nici nu aveam cum, fiindca durerea mare era in suflet. Viata nu se opreste aici. Toate lucrurile pe care le facem le ducem cu noi, dincolo.

Daca nu reusim sa ne pregatim pe parcursul vietii, ne va fi greu", spune cel ce era odinioara alintat de tribune "Bichonul".

De altfel, recuperarea sa se bazeaza atat pe medicina, cat si pe religie. "Programul meu e simplu: trebuie sa ma tin de ceea ce mi-au dat doctorii, terapie pentru corp, si ceea ce mi-au dat preotii, terapie pentru suflet. Dumnezeu ma intareste zi de zi", sustine Mihai.

Fostul fundas este convins Dumnezeu are rezolvare pentru orice problema de pe aceasta lume.

"Nu mi-e frica de moarte! Frica de Dumnezeu trebuie sa fie singura frica in viata! Biserica e un spital. Mergem toti acolo pentru ca suntem bolnavi si vrem ca Dumnezeu sa ne vindece. Pacat ca doar la ananghie ajungem sa realizam niste lucruri esentiale pentru viata!", a mai spus Mihaita Nesu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI