Fanii au aflat că Mihai Neşu s-a apucat de o meserie nouă. Pe 10 mai 2011, Alje Schut a căzut peste Neşu, la un antrenament al olandezilor de la Utrecht, producându-i acestuia o fractură cervicală. De atunci, Neşu e în scaun cu rotile, iar viaţa şi-a dedicat-o fundaţiei care îi poartă numele. În prezent, Neşu se dedică şi unui alt proiect, dezvăluit de bunul său prieten, George Ogăraru.

( vezi cum s-a distrat fosta soţie a lui Neşu în California)

Citeste si: Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat: ”Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Fosta soţie a lui Mihai Neşu a participat la o ceremonie religioasă unde s-au unit mai multe biserici! Maria este membră a cultului penticostal!

Citeste si: Un fotbalist celebru face o declaraţie cutremurătoare: "Dacă aş fi fost în locul lui Neşu le-aş fi cerut doctorilor o pastilă şi s-ar fi terminat totul"

Mihai Neşu s-a apucat de o meserie nouă: "Îşi doreşte foarte mult să dea curs pasiunii lui" 

"Bucuriile lui sunt simple. Sunt acele momente simple ale zilei. Se trezeşte, merge la sală, lucrează, vede copiii aceia din cadrul fundaţiei. Fundaţia e practic motorul lui, îl face să meargă mai departe. Proiectele, mai nou designul, îşi doreşte foarte mult să dea curs pasiunii lui. Asta a lucrat înainte de fotbal, la arte.

Face design de interior, are foarte multe de făcut şi le face foarte bine”, a dezvăluit Ogăraru pentru prosport.ro.

Mihai Neşu s-a apucat de o meserie nouă: "Este un adevărat exemplu"

E clar că Mihai Neşu s-a apucat de o meserie nouă. „ Suntem mândri de ceea ce face Mihai în condiţia lui, este un adevărat exemplu. Avem multe exemple în ţara asta. Trebuie să le scoatem în evidenţă, să le vadă şi oamenii. Prea sunt ascunse exemplele şi liderii, la noi în ţară. În schimb sunt promovate tot felul de alte lucruri", a mai spus George Ogăraru. Neşu a absolvit Liceul de Arte Plastice din Oradea, cu specializarea design interior.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si