UPDATE: Mihai Pascu, tatăl inculpatului, a fugit la propriu de  întrebările jurnaliștilor.

Adina Iliescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

Bărbatul trebuie să se prezinte de 2 ori pe săptămână la sediul Poliției

„După ce a contestat măsura controlului judiciar, iar instanța a respins cererea acestuia, tatăl lui Vlad Pascu s-a prezentat în această dimineață la secția 2 de Poliție, din Capitală, pentru a semna controlul judiciar.

Conform procedurilor, el trebuie să se prezinte de 2 ori pe săptămână la sediul Poliției.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nici de data aceasta, tatăl lui Vlad Pascu nu a vrut să stea de vorbă cu jurnaliștii, ba chiar a fugit de aceștia. Vă reamintesc faptul că dosarul penal, deschis pe numele lui, este pentru nerespectarea armelor și munițiilor după ce DIICOT a făcut mai multe percheziții, iar în locuința acestuia au fost găsite mai multe cartușe. Și nu este singura anchetă în care apare numele lui tatăl lui Vlad Pascu.

Ne reamintim faptul că în urma perchezițiilor și în urma audierilor de la DIICOT, în dosarul fiului său, tatăl lui Vlad Pascu a încercat să intre cu motocicleta în jurnaliști și s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului, însă, în acest dosar el este cercetat în stare de libertate.

Cntinuă anchetele în cazul lui Vlad Pascu și a mamei sale.

Știm foarte bine că ei au fost arestați preventiv, Vlad Pascu se află în arestul preventiv de la Constanța, iar mama acestuia în arestul central. Sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri, punerea la dispoziția locuinței pentru consumul de substanțe interzise și influențarea martorilor din dosar.”, transmite Adina Iliescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si