Filosoful Mihai Sora a povestit pe Facebook cum a decurs exprimarea dreptului de vot la o vârstă atât de înaintată .
”Iar domnul cu ştampila a zis: „Sperăm să vă vedem şi la următoarele alegeri, domnule Şora!“ Eu am crezut – cum e şi firesc – că se referea la următoarele alegeri locale, dar (cred că) era vorba (doar) de parlamentare”, a scris Mihai Șora pe pagina sa de Facebook.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
Citeste si: EXIT-POLL ora 16.00 Alegeri Locale 2020. Ce partid se află pe primul loc în Capitală
Mihai Șora a comentat, cu umor amar, că grupa de vârstă la care se încadrează el concurează la prezență cu tinerii sub 24 de ani: "Constat că, la categoria de vârstă la care mă calific – 85-119 ani (ați citit bine: 119), suntem mai răruți…Și nici 18-24 nu se prea înghesuite (iar aici chiar e îngrijorător)".
Așa artă buletinul lui Mihai Șora, după un număr mare de voturi:
Cu ce acte de identitate se poate vota la alegerile locale
În cazul cetăţenilor români: cartea de identitate, cartea electronică de identitate, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate ori paşaportul diplomatic, paşaportul diplomatic electronic, paşaportul de serviciu, paşaportul de serviciu electronic, în cazul elevilor din şcolile militare, carnetul de serviciu militar, valabile în ziua votării.
În cazul cetăţenilor Uniunii Europene: orice document valabil care le atestă identitatea. Pentru cei care nu au buletin, serviciile de evidenţa populaţiei au program li duminică, în intervalul 7:00- 21:00.