Se poate spune că Mihai Sturzu renunţă la meseria de pilot pentru a fi europarlamentar. Fostul membru al trupei HI-Q a devenit pilot de linie la o cunoscută companie low-cost din România, mărturisind pentru Kanal D că şi-a îndeplinit visul:  "E un program destul de încărcat acum, este vacanţă, lumea zboară mult. Pe scaunul ăsta stau cel mai mult în ultima perioadă. E o poveste lungă. Eu visam de mic să mă fac pilot.

Eu până la 10 ani am trăit într-o ţară unde nu puteai să călătoreşti. Visul meu a rămas să mă fac pilot. Anul trecut am terminat şcoala de pilot de linie. Iar acum lucrez la cea mai mare companie aeriană din ţară.”. ( vezi cum arată apartamentul de 175.000 de euro al lui Sturzu)

Citeste si: Fost deputat si cantaret, Mihai Sturzu vinde acum casti de aviatie pe internet: "Sunt aproape noi, le-am folost doar de cateva ori!"

Mihai Sturzu renunţă la meseria de pilot pentru a fi europarlamentar: „Fii şi tu alături de Corina Creţu, Mihai Sturzu şi Victor Ponta” 

În ultimul timp, însă, Sturzu este implicat serios în politică, dând senzaţia că îşi doreşte să revină în prim-plan. El a fost deputat PSD în mandatul 2012-2016, dar şi-a dat demisia din partid. Ulterior, el s-a înscris în partidul creat de Victor Ponta, PRO România, iar în ultima perioadă este foarte activ, pregătind alegerile europarlamentare din luna mai.

Sturzu a strâns semnături pentru partid şi apare deja pe afişele electorale ale acestuia, alături de Victor Ponta şi Corina Creţu, Creţu fiind prima pe lista partidului la europarlamentare. „Fii şi tu alături de Corina Creţu, Mihai Sturzu şi Victor Ponta”, se scrie pe bannere.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mihai Sturzu renunţă la meseria de pilot pentru a fi europarlamentar. Câştigă aproximativ 50.000 de euro pe an

Nu e oficial dacă Mihai Sturzu renunţă la meseria de pilot pentru a fi europarlamentar. Fostul cântăreţ ar putea, astfel, să se aleagă cu veniturile mărite. Presa a relatat că compania aeriană al cărei angajat este Sturzu le oferă piloţilor salarii anuale între 36.000 de euro şi 52.000 de euro. În schimb, europarlamentarii de la Bruxelles au salarii anuale de 70.000-75.000 de euro. La aceste venituri se adaugă cheltuieli pentru cabinetul din țară, transport și cheltuieli diverse deductibile, totalul putând ajunge la 200.000 de euro pe an, adică de aproape 4 ori mai mult decât câştigă Sturzu ca pilot.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si