Mihai Traistariu nu se lasa! Vrea sa reprezinte Romania   la  Eurovision cu orice pret. Anul acesta mai mult ca oricand…

TRAISTARIU: Cred ca binele invinge intotdeuna. Ma consider partea asta alba. Mai ales ca o sa ma imbrac in alb. V-am spus si un secret. Ca sa fiu ca un ingeras pe pamantul asta.

Anul acesta cred foarte mult in piesa. Nici anul trecut nu am simit ca nu castig. Anul acesta este anul meu.

Piesa, in care artistul si-a pus mari sperante anul acesta, se intituleaza "Heaven"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

"E o piesa cu un mesaj cu un impact emotional  foaret bun. Eu am o voce foarte tehnica si am nevoie sa-mi pun in valoare vocea intr-un melodie"

Mihai Traistariu, a reprezentat Romania la Eurovision, in 2006  la Atena, si s-a intors acasa cu locul patru.Anul acest insa isi doreste sa  castige competitia muzicala europeana.Dar pentru a ajunge in finala de la Lisabona trebuie sa treaca de etapa nationala  Eurovision Romania.

Si frumoasa  Denisa Trofin isi doreste sa ajunga in marea finala Eurovision Romania

Ambitioasa din fire  si extrem  de hotarata, Denisa Trofin a tinut sa ne arate cat de bine suna piesa ei cantata acapella.

Seria show-urilor Selectiei Nationale Eurovision  debuteaza duminica, 21 ianuarie  cu semifinalele iar Marea Finala  va avea loc in data de 25 februarie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si