Mihai Tudose, fost Premier al României este invitatul din această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Mihai Tudose a ocupat funcția de Premier al României 

Actual europarlamentar, Mihai Tudose a ocupat funcția de Premier al României, timp de șase luni, și este considerat a fi unul dintre cei mai influenți lideri PSD, partid din care face parte încă de la înființarea formațiunii politice.

Citeste si: ”Se strigă darul”- sezon nou

A fost de 5 ori deputat în Parlamentul României 

Mihai Tudose a fost de cinci ori deputat în Parlamentul României și ales premier într-o perioada dificilă pentru România, atunci când liderul PSD de la acea vreme, Liviu Dragnea, încerca să modifice legile justiției.

Este o voce foarte activă împotriva actualului guvern

Mihai Tudose la ”40 de întrebări”
Mihai Tudose la ”40 de întrebări”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mihai Tudose este căsătorit și are o fiică, iar în plan politic europarlamentarul este o voce foarte activă împotriva actualului guvern.

“Sunteți un plagiator pe bandă rulantă?”, o altă intrebare la care fostul premier va răspunde

“Ce rol joacă Serviciile Secrete în viața dumneavoastră?”, “Cine a încercat să vă creeze imaginea de alcoolic?”, “Cine v-a trădat în războiul cu Liviu Dragnea?”, “ Va simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?”, “Este Mihai Tudose varianta modernă a baronului PSD?”, “Sunteți un plagiator pe bandă rulantă?”, “V-ați folosit fiica paravan în afaceri?”  sunt doar

câteva dintre cele 40 de întrebări care îi vor fi adresate invitatului din această seară, Mihai Tudose, în cadrul emisiunii   ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Când se termină serialul turcesc Hercai, difuzat de Kanal D

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si