Prietenii care îl acompaniau pe Mihail în acest capitol nou al vieții sale susțin că, în autocar, acestuia i s-a făcut rău. Șoferii au hotărât atunci să-l lase la un spital din Bremen, în Germania, conform jurnaliștilor de la  Știrile PRO TV.

În urmă cu cinci zile, românul în vârstă de 38 de ani şi-a sunat mama şi i-a spus că se află în faţa unei gări.

Este ultima veste pe care familia a primit-o de la el și, de atunci, nu mai are semnal la telefon, şi nimeni nu mai ştie nimic de el.

Citește și: Șocant: O tânără și-a căutat pe Instagram o sosie și a ucis-o, pentru a-și înscena moartea

Oamenii legii l-au dat în urmărire pe Mihail Bălașa și au solicitat informații de la autoritățile din Germania, dar momentan nu a primit un răspuns. Românul a plecat spre Belgia pe data de 26 ianuarie 2023, dar în autocar a făcut o criza inexplicabilă, potrivit celor care-l însoțeau.

Cea mai mare temere a familiei: Mihail ar fi consumat droguri

Prietenii săi au fost cei care l-au luat pe sus și l-au dus de urgență la un spital nemțesc, apoi și-au văzut liniștiți de drum. Imaginile primite de la colegii de drum i-au îngrijorat pe apropiații lui Mihail, aceștia știind că tânărul era perfect sănătos.

Cea mai mare teamă a familiei este că acesta ar fi putut consuma droguri.

Citește și: Povestea emoționată a lui Robert, un tânăr de la casa de copii. O româncă din Germania i-a făcut cadou un apartament de lux

„Nu ştiu, cred că băutură sau droguri. Altceva, nu cred”, a răspuns Cătălin Bălașa, fratele românului dispărut, în momentul în care a fost chestionat de jurnaliști de ce ar fi reacționat așa Mihai.

Fratele acestuia a încercat să afle ce s-a întâmplat şi i-a sunat pe prietenii cu care plecase la drum, dar nu a reuşit să afle mai nimic.

„De ce l-aţi lăsat, mă, acolo?”

Conversația dintre fratele tânărului și prietenii cu care Mihail a plecat la drum:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Unde e mă fratele meu?

„În Germania, mă, frate, unde a rămas”.

„Şi de ce l-aţi lăsat, mă, acolo?”

„Păi, de ce să îl iau eu, frate?”

„L-au lăsat ca prostul acolo! Şi-au bătut joc de el. Ei au plecat în Belgia, şi l-au lăsat fără bani, fără nimic, pe drumuri”, a declarat Viorica Bălașa, mama bărbatului dispărut.

Polițiștii români au luat legătura cu autorităţile din Germania

Mihail Bălașa a petrecut doar câteva ore în unitatea medicală. În cursul zilei de vineri, acesta și-a sunat mama și i-a spus că se află în fața unei gări. Convorbirea s-a întrerupt și, de atunci, nimeni nu a mai știe nimic de Mihail.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Visul american pentru românii din SUA. Cât muncesc într-o zi pentru a avea un trai mai bun

Îngrijorate, rudele au mers la poliţie şi au reclamat dispariţia. Oamenii legii din România au luat legătura cu autorităţile din Germania, însă, până acum, nicio veste despre bărbatul dispărut.

Profilul lui Mihail Bălașa a fost publicat pe site-ul Poliției Române, la secțiunea persoane dispărute.

Citește și: Experiment macabru făcut de un bărbat: s-a prefăcut mort, și și-a organizat singur înmormântarea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si