La Curtea de Apel Bucureşti, Mihail Vlasov fusese achitat pe motiv ca „nu exista probe ca inculpatul a savarşit infractiuni”.

La Curtea de Apel Bucureşti, Mihail Vlasov fusese achitat pe motiv ca „nu exista probe ca inculpatul a savarşit infractiuni”, scrie News.ro.

Mihail Vlasov a fost trimis în judecata de procurorii DNA în acest dosar în iunie 2015, fiind acuzat ca în februarie 2013, în calitate de presedinte al Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, i-a cerut unui deputat sa promoveze un

proiect de act normativ prin care CCIR sa poata prelua Oficiul National al Registrului Comertului.

Proiectul de act normativ era intitulat "Lege privind registratorii comerciali si activitatea de înregistrare în registrul comertului", iar initiatori au fost deputatii Aurel Vainer, Mircea Grosaru, Florin Iordache, Alina Gorghiu, Attila Marko si senatorul Klarik Laslo-Attila.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

În iunie 2015, Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare pentru 1 milion de euro cerut pentru a rezolva un dosar de arbitraj.

Mihail Vlasov a mai fost trimis în judecata în alte trei dosare penale, în legatura cu exercitarea functiei de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, scrie Digi 24.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si