Close sidebar
Close sidebar

Mii de batrani ai Romaniei duc o viata ca-n infern. Vand zarzavaturi si bat kilometri intregi ca sa mai traiasca inca o zi

In vreme ce se da o batalie grea pentru pensiile speciale, mii de batrani ai Romaniei duc o viata ca-n infern. Umiliti, cu pensii de mizerie, sau altii fara niciun venit, sunt obligati sa faca rost de bani cum pot.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Peste 80 de ani poarta-n spate aceasta batrana si griji cu nemiluita. Sleita de puteri si fara niciun ajutor, sarmana de ea bate aproape zilnic drumul din provincie pana-n Capitala sa faca rost de bani ca sa supravietuiasca. 

"- Ce pensie aveti?
-  Nu am pensie. Doar ajutorul social.
- Cat e ala?
- 140 de lei"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

O viata ratacita printre trecatorii care de multe ori evita si sa o priveasca. Altii, in schimb, sunt impresionati de drama ei si constienti ca acel busuioc e facator de minuni pentru biata batrana. Reuseste sa faca 20-30 de lei pe zi.

Ingenunchiat de soarta e si acest batran. Grav bolnav, e fortat sa rabde caldura naucitoare de afara ca sa vanda cimbrul.

Singurul care-i alina suferinta. Altfel, cu o pensie de 600 de lei ar fi condamnat la o durere si mai mare.

La fel sunt mii de batrani... care se zbat ca-n iad. Aceste imagini filmate la Focsani au revoltat opinia publica. Garbovita de ani, o batranica inca mai are puterea sa munceasca si e nevoita sa umble prin oras cu branza si smantana de vanzare ca sa poata trai.

In vreme ce autoritatile ignora fenomenul revoltator, batranii Romaniei s-au resemnat. Nu dau vina nici macar pe soarta pentru viata de cosmar care le-a cazut in spate ca o cruce grea. O cruce pe care o poarta fara sa se planga.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI