Lucratorii de la ADP muncesc la foc continuu. Furtuna de aseara i-a scapat de o buna parte din treaba. Sute de copaci au fost doborati, asa ca muncitorii nu mai trebuie decat sa-i sectioneze si sa elibereze strazile.

ALIN VIERU, DIRECTOR ADP SECTOR 1: “ In urma furtunii au cazut 31 de arbori, pe raza sectorului 1”.

30 de arbori s-au prabusit noaptea trecuta doar in sectorul 5 al capitalei, printre care si acesta care se afla in curtea unei scoli. In total autoritatile locale au aviz pentru taierea a peste 2000 de copaci.

CRISTIAN ZARESCU, REPREZENTANTUL PRIMARIEI SECTORULUI 4: “Am avut pe raza sectorului 4 30 de arbori care s-au prabusit si 12 masini avariate”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Alte cateva sute s-au prabusit  in celelalte sectoare ale capitalei. Raman insa alte cateva mii de copacii batrani si uscati care ne ameninta viata la fiecare rafala de vant.

Un pericol pentru cetateni nu sunt doar arborii insemnanti, ci si copacii putreziti, cum este acesta care a putea sa se prabuseasca in orice clipa. 

Ce spun autoritatile despre pericolul iminent care-i pandeste pe trecatori...

LAURENTIU MURGEANU, DIRECTOR ADP SECTOR 5: “Sunt lucrari pe care noi le facem permanent. Credeti-ma ca este un volum foatre mare de munca”.

ALIN VIERU, DIRECTOR ADP SECTOR 1: “Pentru anul 2017 am avut 1073 de arbori de defrisat. Pana in prezent s-au defrisat 623. Total ADP sector 1 sunt 97 de  de oameni, cu tot cu personalul TESA”.

Asadar cum ne-o fi norocul… Daca ne prinde furtuna pe strada, tot ce avem de facut este sa ne adapostim rapid intr-o cladire. Nu de alta, dar copaci…pot cadea oriunde!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si