Oamenii s-au asezat la coada inca de aseara, de cand racla cu Sfintele Moaste a fost scoasa in curtea locasului de cult. Cu lacrimi in ochi, credinciosii se roaga in speranta ca si in viata lor Sfantul va face o minune.

Doamna din imagini a venit tocmai din judetul Dambovita pentru ziua aceasta. Spune ca se roaga pentru sanatate: „Nepotu s-a rugat 6 saptamani si i s-a implinit o mare dorinta.

Strazile din jurul bisericii au fost inchise. Sunt pline de comercianti care le vand credinciosilor flori sau obiecte bisericesti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doamna din imagini a venit la Biserica doar sa vanda flori. Nu prea stie ce sarbatoare este astazi, dar recunoaste ca a venit „unde e lume mai multa".

 

Sfantul Mina a trait in timpul persecutiilor din vremea imparatilor romani Diocletian si Maximian. Pentru ca si-a marturisit credinta in Hristos, i s-a taiat capul. Moastele sale au fost aduse la Bucuresti in 1874, de la Manastirea Sf.

Mina din Egipt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si