Sute de credincioși au venit la biserica ”Sfântul Ioan Iacob Românul” din Sibiu să se închine alături de preoți la moaștele Sfântului Ioan Gură de Aur și a Sfântului Efrem cel Nou, precum și icoana Maicii Domnului din Kazan.

Citește și: Acatistul Buneivestiri a Maicii Domnului. Ajută la împlinirea dorințelor!

Pelerinaj la icoana ce vindecă suflete

Cătălin Dumitrean, preot: ”Icoana Maicii Domnului din Kaza este o frumusețe deosebită, cum sunt toate icoanele Maicii Domnului.

Când ne gândim că această icoană a vindecat foarte mulți bolnavi, când ne gândim la câte minuni s-au făcut de la închinătorii care au venit cu o speranță la această icoană, aproape că îi spunem așa Maicii Domnului: Mulțumim din toată inima în numele tuturor celor vindecați și numele celor care de acum înainte vor veni.”

Veniți din toate colțurile țării, credincioșii s-au rugat la icoana Maicii Domnului pentru sănătate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pelerin: ”Când vin la icoana Maicii Domnului și Sfintele Moaște, vin cu speranță.

De fiecare dată când vin zic o rugăciune și mă gândesc că mă vor ajuta dacă am o problemă și nu numai dacă am probleme, în general în viața de zi cu zi.”

Pelerin: ”Ne bucurăm că am primit aceste mari daruri duhovnicești și din nou așa cum până acum le-am primit și nădăjduim să le primim și de acum încolo.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si